Pohled
Oči otevírám
vidím zvláštní svět.
Přivřu jedno
je mi lépe
přivřu druhé
to je ono.
Sním a sním svůj sen
tam si užívám,
Srdce tluče, duše hřeje,
nechci procitnout
ve svém těle.
Můj svět je krásný.
Láska
Smích
Dobro
Úsměv
Radost
Ochota
Vitalita
Pozitivita
Vděčnost
Vstřícnost
Nechci věřit,
že je to jinak.
Probudit se
či né?
Těžká otázka
zůstanu ve snu.
Prozatím
Tam je dobře.
Nerušit,
nebudit.
Dám
znamení…
Skvělé.
Skvělej návod.
Udělám to stejně...
A jdu do hajan s úsměvem:-)*
04.01.2024 00:58:45 | cappuccinogirl