Pozvolna ruce
měkce do hlíny se noří
Oči zavřené
myšlenky v hlavě "tančí"
Zklidnělý tep,
měkký "vláčný" dech.
Myšlenky klidu
obrazy.
Mnohé z té představy zamrazí
a přeci, klidné splynutí
Obrazy bez slov
Tiše přinutí
Myslet
Pst
.
Tiše obrazy se tvoří
Plnější
Čím ruka víc se noří
A mysl "rukama" vše vnímá
Najednou se mi při čtení představil film Duch:-)
04.01.2024 15:31:09 | CULIKATÁ
Ahojky M* . Ano Duch, a "veta" Taktéž, a pak ten hrnčířský kruh, ano, vím
04.01.2024 15:37:46 | Protos1182
Vím, že tvoříš obrazy...
No Ccino si v tom dnes nachází
i hrnčířský kruh :-)
A ty noříš své ruce do karneolu
a rukama tvoříš to, co SPOLU
je lépe prožívat, než v osamění
tvou vlastní tvář pak úsměv změní
smutek odletí na křídlech havranů
tvé štěstí zašeptá: Já u tebe zůstanu:-):-):-)*
04.01.2024 14:04:31 | cappuccinogirl