co je to?
Anotace: kdyz si prectete prvni pismenka kazde vety, zjistite vyznam basne ;)
Hlas mi slábne pohledem na ni
Lstivá i krutá může být
A to představa má klamná není
Dokáže člověka pohltit.
Image její je často měnitelná
Nedokáže dlouho tichá být
A potom už je jenom klid
...
......
.......... jenom klid ...
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Syala
Komentáře (3)
Komentujících (3)