Zloba
Dlaň v päsť sa zovrela.
Kvapka potu čelom letela
a biela ruka silno vysterlí
z ústa divné slová vyvreli.
Oheň v tvári iskry sršia z očí
pravica sa zdvihne do neznáma vkročí,
aký to netvor ľudia v nás?
Aký to ďas!
Myseľ za pomstou, blúdi.
Miesto srdca skalu mám hrudi.
Žily hlasom vzkypeli
pri hudbe dedinskej kapely.
presne to ma len tak napadlo nevedel som však pokračovať chcel som dlhšiu výstižnejšiu
06.01.2024 06:24:29 | IronDodo
Co by to bylo za zábavu, kdyby se to na ní neporvalo?;)
05.01.2024 11:50:12 | Žluťák
Ďakujem presne zloba je zlá nikdy som sa nepobil len som bol svedkom krutosti
05.01.2024 09:30:22 | IronDodo
Násilí nikdy není dobrá cesta a nevede k ničemu dobrýmu :-(
Moc dobře jsi to vystihnul...:-)**
Pokud možno klidnej den tobě...
05.01.2024 09:28:36 | cappuccinogirl