Spadol som
tým pádom
som sa stal
silnejším,
skúsenejší Dávid
idem s tým,
idem s ním,
staré Ja je stále
so mnou
ale už nerozhoduje
o tom, o čom dnes píšem
Zranil ťa,
tým pádom
vieš viac
než kedykoľvek
čo chceš,
čo očakávaš...
Boli sme stratení
tým pádom
sme objavili
cesty a miesta
ktoré by zatajili
pred nami zatajili
vyšliapané chodníky
kvôli ktorým
by sme nevideli
aký veľký a pestrý
je svet
Tým pádom,
Tým pádom
je všetko iné
ako sa zdá
na prvý pohľad,
tým pádom,
tým pádom
sú chvíle silné
vierou zahnaná tma,
dôvera je poklad
Po každém pádu zase vstáváš,
každým pádem silnějším se stáváš...
Krásný den, Davi (*)
08.01.2024 16:30:34 | Emily Říhová