Zeměkoule
Našel jsem v ranní trávě zeměkouli
Od studené rosy se chuděra celičká chvěla
Nevěděl jsem co si s ní vážně počít
Kdo s ní skoro zázrak udělá?
Dohodil jsem ji panu Copperfieldovi
Točil s ní jak s Rubikovou kostkou
Údajně s ní již nic nenadělá
Již prý má záruku prošlou!!!
Chvilku si s ní hrál Mr.Beam
Nakonec ji nakopl jak fotbalový míč
Též nevěděl co s ní dělat
Tak po špičkách odkráčel pryč
Až kolem šel dalajláma
Velmi se mu zeměkoule zželelo
K srdci si ji jemně přivinul
Kopat by se prý do ní nemělo!!!
Dýchl na ní vlahým dechem
Celičkou ji něžně pohladil
Jelikož je však již kmetem
K nohám dětí ji lehce odvalil
Teď je na vás děti moje
Co s ní dělat budete
Jedno bych však doporučil
S láskou se k ní chovejte...
Přečteno 134x
Tipy 30
Poslední tipující: Jarunka, Rafinka, Helen Mum, Dračí, jort1, Jeněcovevzduchukrásného, Vivien, Marťas9, o3_gambit, IronDodo, ...
Komentáře (15)
Komentujících (8)