namluvila bych ti
pár knížek do zásoby
pro tvoje modré oči
co se občas zlobí
pro tvoje modré oči
co se občas mračí
namluvila bych ti sebe
bude-li to stačit
namluvila bych ti směle
pro oči co se smějí
čas o čas mě však bere
a slova docházejí