Tož všechno nej, nej, nej
Život krásný jako sen,
úspěch, zdraví, štěstí měj,
každý další den...
09.01.2024 21:39:30 | Emily Říhová
Tož to se přidám ke gratulantům...a fofrem tobě i od Ccina...všechno nej... tak nějak sám nevíš, co bys ještě měl chtít...tu raketu bych asi nedoporučovala, cestovat po hvězdách je lepší a komfortnější stopro v e snění... ale ty určitě přijdeš na to, co bys doopravdy chtěl, a tož přesně TOHLE já ti přeju:-)** Všechno nejlepší a krásný den. Užij si.
08.01.2024 13:18:48 | cappuccinogirl
Dort ti sice neupeču, ale popřát ti zvládnu.
Všechno nejlepší do druhé půlky života, kamaráde;)
08.01.2024 07:10:33 | Žluťák