Mokrý sníh
Venku je bílo
a přemýšlím,
že klouzá poezie.
Ladova pohádka
temperamentem
vnímá ba žije.
Kontrasty černé
a bílé
zůstávají
na rozpuštěném
plátně.
Malíř jede
a prsty
znají euforii.
Nechte ho dokončit.
Malba je terapií.
Úzkost v barvách odchází
jako bzukot nenasytných včel,
co žihadla chystají v dáli.
V odstínech je odpuštění.
V rukách je přežití
i zpěv slavíkův.
Mistře,má slova
jsou vděčností i díků.
Miluji Tvé dílo
od prvního okamžiku.
Je svitem z temnoty
a duše jeho tělem jest.
Jsi hodný těch
největších hvězd.
07.01.2024
Přečteno 115x
Tipy 40
Poslední tipující: Paulín, Ďábel sám, Misha, Frr, Dejvis, CULIKATÁ, Marten, Stanislav32, Fialový metal, Anfádis, ...
Komentáře (16)
Komentujících (8)