Dneska mrzne
Mrzne strašně
Mrzne silně
Mrzne krásně
Zebou mě ruce
Zebou mě uši
Zato oheň plane
V mojí duši
Oheň lásky
Krásně mě hřeje
Tváře mě pálí
Srdce se směje
S ohněm v srdci
Mráz tolik nevadí
Náladu nezkazí
Srdce mě naladí
je to fajn, ale na druhou stranu.. Zapomněl jsem na ochranu, tak .. škrábat musel jsem okno kvůli výhledu.. na rozdíl od precizních sousedů-- :)
09.01.2024 09:36:55 | Otto Mann