Jenom na skok
Čas letí,
jak s větrem listí.
Čas pádí,
pryč je naše mládí.
Čas tvoří,
hezké těla boří.
Čas měří,
vidíme to na páteři.
Čas stopne,
když se něco zvrtne.
Jsme zde jen na skok,
nevíme však na jak dlouhý.
Někdy se nestihnou
splnit všechny naše touhy.
Někdy se upadne
do stavu beztíže.
Znovu se vstane,
když zmizí potíže.