chybíš mi!!
Anotace: pro mou bývalou nejlepší kámošku :( strašně se mi po ní stýská a ona si tohle nepřečte nemám odvahu jí to napsat:(
Byla si má kamarádka teď mám na tě zlost,
My dvě jsme spolu měli nepopsatelnou moc,
Jablka krást na zahradě,kytky trhat a pak utíkat,
Kde jsou ty časy,kdy my dvě spolu chtěli jsme i umírat?
Pamatuješ,jak jsme si lehly na cestu,
A všechno nám bylo cizí?
Povídat si o klukách a mrznout večer v triku?
Myslíš, že mi to nechybí?
Mám na tebe zlost,
To ty jsi řekla dost,
Začala ses flákat a na mě doslova kašlat,
Nej. kámoška co to teď pro tebe znamená?
Jde naproti mně a ani se na mě nedívá…
Tak co to s tebou k sakru je?
Kde se ztratila ta kámoška ,ta moje?
Chybí mi ty dopisky,
Chybí mi to léto,
Chybí mi ty úsměvy,
A co teprve to naše: Tetó Kubova teto..
Chybí mi jít kolem Rona a hrát zase závod,
Chybí mi to dupání po shodech, když zazvoní ten tvůj rachot,
Mám tě ráda Zdeňulko,
Ale všechno už je jinak,
Ty jsi dál než já a já ti nedokážu stíhat,
Chtít je totiž hrozně málo,
A mít je zase moc,
Škoda, že to nejde vrátit,
Ale děkuju ti za všechno strašně moc..
Komentáře (2)
Komentujících (2)