Dnes je krásně modré nebe
I když trochu zebe
Slunce se na mě krásně směje
I když dnes tak málo hřeje
Obloha je dnes jasná
Docela pěkný den
Jsem dnes celkem šťastná
S kapkou splínu jen
Co člověk touží mít
Pohodu a štěstí stálé
O tom lze jen snít
Nic není přece dokonalé
Kapku štěstí mít
O štěstí, lásce snít
Co víc chtít
Vždyť i s kapkou splínu
Stojí za to žít