Zdrcenost...
Anotace: jsem jaká jsem..tak hledám to co nemůžu mít
Jsem zlomená v srdci,
bojím se, že mi není pomoci.
Smrt, nehoda, jsem bez sebe,
uplakanýma očima hledím do nebe.
Hledám sílu, objetí,
kdy má odvaha přiletí???
Hroutím se jako domeček z karet,
neničí mě vítr nýbrž lidský svět.
Jaká je cena štěstí???
zatím dostávám od života jen pěstí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)