A včera bylo jasno
na nebi hvězdy
i ta tvoje na 7
A kruh se změnil ...
ten na vodní hladině
je teď nějak víc
kulatější
A co je pod Nilem?
Hlava krokodýla?
Delta?
A ten mokrý polštář z rána
už uschnul?
je pryč
Dívám se tvýma očima
a jsou to moje oči
Myslím tvými slovy
a jsou to moje slova
I když nic neříkáš
slyším
I když nic neříkám
slyšíš
V hlavě hlas
co nezní
V hlavě hlas
Co zůstane zabodeno v mlze,
když do ní zavolám tvé jméno?
Může být kniha plná slov prázdná?
A co prázdná makovice? Může vonět po máku? A když cítím vůni. Poznám, kdo prošel kolem?
10.01.2024 21:37:53 | twisted.wicker
Velmi pěkné. Z numerologického hlediska potěšila ta sedmička. Mám v roce narození dvě sedmičky a tak textově mě velice zahřálo.
10.01.2024 17:53:28 | mkinka