Vzácnější než šafrán ten,
komu duši otevřeme.
Svěříme tajemství
noci i dne.
Když vzájemně ji nalezneme
nejdražší poklad získáme
I noc má potom jas dne
Někdo pro nás, někomu jsme.
Pravda...
11.01.2024 17:25:52 | RadekČ
Krásné napsáno
11.01.2024 12:15:38 | Marťas9
Důvěra je důležitá. Těžko se získává, ale lehko ztrácí
11.01.2024 09:55:28 | Marry31
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?