Rodíme se ze tmy
Do světla se rodíme
Žijeme ve světle
A do tmy se vracíme
Světlo a tma
Noc a den
Nádech a výdech
Dovnitř a ven
Tma je matka světla
Z ní rodí se svět
A až jednou skončí
Do tmy vrátí se zpět
Světlo přichází shůry
Osvětluje naše žití
Však temný je a pevný
Základ našeho bytí
Ano, vracíme se do tmy, za tou tmou však tušíme nádherné světlo :-) Hezká básnička. Standa
11.01.2024 17:08:49 | Stanislav32