Tahle mi v danem okamziku prijde misty tak silna, az se mi chvilemi uplne svira srdce, jako bych tomu snad mohla aspon vzdalene rozumet.
14.04.2024 20:02:28 | Veru
Ať není mi líto, tak jako teď,
ať srdce, můj přítel, vede mě vpřed.
Ať za každou vášní na vodě kruh,
láska, jak znáš ji, hořký je druh. (Radůza)
... mi naskočilo..
píše Ti to skvělé
11.01.2024 21:51:31 | narra peregrini
a čím víc jí vypiješ
tím větší žízeń
11.01.2024 20:57:40 | tide
Láska, CoTe, je a přijde k tobě, a neptá se, jestli to chceš nebo ne...stejně tak může odejít... je to s ní těžký, ale bez ní??? Bez ní je život "prázdnej" Žiješ ho??? Ne...jen přežíváš. A čekáš na zázrak. Ale naděje, že se dočkáš, je, a v tvým věku, příteli, ještě zatra silná:-):-):-)
Takže prostě dejchej...
PS: jako dílko je to skvělý. Máš v tom sílu a poutáš. Přesně, jak umíš!
11.01.2024 20:53:39 | cappuccinogirl