Může být plovák ryba?
A co plavčík, ten může?
A ty, když si nevíš rady?
Když si nevím rady, jsem ouklejí.
Jsem tedy ryba i pták.
Křídla hmyzu se prý vyvinula z žáber.
Nevím si rady.
12.01.2024 06:05:54 | twisted.wicker
Plavu v tom i lítám.
Jsem tedy ryba i pták.
Hmyzí krk se prý vyvinul z pilových listů ryb.
Když si nevím rady, najdu svou oblíbenou stránku.
12.01.2024 16:06:46 | IkkarisKa
Přestal jsem pít a připadám si trošku jako ryba na suchu, počítá se to?:)
12.01.2024 03:07:30 | Žluťák