RohlíčekKoukám, koukám k nebi
kdo to na mne hledí.
Měsíc jako rohlíček
svítí do svých uliček.
Asi čeká na kočár
Velký vůz je opodál.
To je super.
19.01.2024 04:19:28 | mkinka
Díky moc
19.01.2024 06:56:43 | Marťas9
Ta je kouzelná :)*
12.01.2024 07:59:48 | Anfádis
Děkuji Vlaďko, ta je asi měsíc stará, tehdy bylo jasno plno hvězd a mezi nimi krásný měsíček, sexy rohlíček. A hned byl nápad.
12.01.2024 08:03:15 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?