Anotace: Momentálně jsem nějak emočně mimo, tak prosím bez komentářů. Díky moc.
Je mi divně, mozek se zastavil
Emoce "nekd" něčím nahadil
Má smysl mít rád, nebo snad milovat?
Smutek, když chtěl bych se smát, s někým
Jo, trpím emocemi, přehnaně
Snad do kompu někdo mě časem nahraje
Pak sice budu, ale budu mít klid
Ve strachu z emocí nemusel být.
Bojím se jich, tak je skrývám
Ano, pak se divně dívám
Radost mě pak bolí
Mám strach.
Strach
Věčný průvodce
Bolest v tváři vepsaná
Vůně, co nesměla začít vonět
Jo, jsem pošuk
Toužím to poznat
To naplnění a odevzdání se
Jenže jsem plný strachu, a bolesti
A přitom ubližuje sám sobě
Hledám ten lék
City
.
Jsem tu, kdybys potřeboval... někdy mám podobný pocity, vím přesně z čeho plynou, ale to mi vůbec nepomáhá je potlačit... tak se jen snažím co nejrychlejc odehnat.
12.01.2024 11:10:33 | cappuccinogirl