Je dobré čas od času...zajiskřit...uvědomit si...svou hodnotu...to, kým jsem...že ještě jsem...
Skvěle jsi to vtiskl do této mini...
12.01.2024 20:58:40 | ukrytá v máku
Moc děkuji za Tvá slova... odhadlas přesně smysl mé básně... uvědomit si svoji hodnotu...
13.01.2024 21:24:59 | RadekČ