Ten rok..
V tom roce, té noci, než odbila půlnoc
ta země v srdci svém bolest nesla
Naděje zastřel mrak, zmatená bezmoc
Svoboda v zapomnění nárazem klesla
Stříbrný lev znásilněn a svázán prapory
Jako krev rudými, jež zastřely svit
Ten rok, kdy obránců ni výstřely nezněly
Navěky zůstane v paměti vryt
Přečteno 124x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, BArBArKO, Psavec, mkinka, Anfádis
Komentáře (0)