Ve vlaku
Anotace: Malování tahů 2022
Sedím ve vlaku
a je je to jiné
než každý den.
Čtyři barvy
a úsměv je připraven.
Světlo, myšlenky
a táhlý směr.
Ta rutina polyká mě
v běhu tísně
cítím se jako kaskadér.
Hlava je v klidu.
Teď bez průšvihu.
Umytá na povrchu
v trati zítřků.
Padá únava.
Domov je úleva.
A píšu pro lásku.
V kontextu bez plyše.
V monogramu strastí.
Vím, že pravé vyznání
jest provázeno radostí.
Už jedu lásko má,
Bohem nalezená.
Slovem nadnášená.
I v nemoci jsem
Tebou políbena.
La a la.
Vystupuji.
Náruč připravená.
Agentka.
Spisovatelka.
Vnadná žena.
Hází barvy
i jas nekonečna.
Tam, plodí láska.
25.04.2022
Přečteno 101x
Tipy 28
Poslední tipující: Paulín, Ďábel sám, Jan Kacíř, Misha, Helen Mum, Sonador, Iva Husárková, Marťas9, martinaV, IronDodo, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)