Čím dál míň planě
cítím že plane
radostné pláně
(tj. dítě plánu a plaňky)
touhou jak plamen
co vylét z kamen
V úžasu hledí
plamenů děti
(tj. malí plameňáci)
že čas vzápětí
setřel prach
(a zbořil rým)
na krách století
P.S. I hrozba tiché ryby má dvě strany (mince)
Vtipné, chytré a místy nečekaně milé verše!! Moc se mi líbí, milá Ikkaristko, děkuji :-)) ukládám, prosím...
14.01.2024 09:59:17 | Helen Mum
Plameňák z plamenu
jak (prý) fénix z popelu
a vodník z vody
se rodí;)
13.01.2024 23:26:54 | Žluťák