Svět světem nechat být
Ať si své hry spřádá
Rej masek pestře zbarvených
A právě tak ho mám ráda
Svět světem nechat být
A do nebe se dívat
S mraky letět za obzor
A s ptáky krásně zpívat
Svět světem nechat být
A do přírody jít
V jejím tichu se ztišit
Sám se sebou být
Svět světem nechat být
A do sebe se nořit
Se sebou se spojit
Všechny překážky zbořit
Svět světem nechat být
Ať si jak chce žije
Jen tak zlehka žít
Dokud srdce bije
Krásná, kozorožko;)
14.01.2024 10:39:59 | Žluťák