Bezmoc
Anotace: Některý lidi spolu vychází některý ne to už je život..
Sedím tu mezi nimi,připadám si jak na pohřbu
oni tu sedí a já v duši pláču...
Trápí mě srdce mé,
ale vím,že my dva už spolu nikdy nebudeme...
Trápím se smutkem,žalem i zlostí,
chováš se ke mě bez lítosi..
Pokaždé když semnou tu seš,
je to pro mě přetvářka a lež...
Komentáře (1)
Komentujících (1)