Život je to
keď najmenej plánuješ
život je to
keď najmenej plánuješ...
život je to keď žiješ,
keď žiješ pre moment,
keď žiješ tu a teraz
Tu a teraz,
tu a teraz
keď žiješ
tu a teraz
Hviezdy žiaria,
hviezdy žiaria
v tvojich očiach
keď sa
úprimne smeješ
hviezdy žiaria
v tvojich očiach,
v tvojich...
keď sa naozaj tešíš
a ja sa teším
z toho nepoznaného
čo ešte čaká ma
keď letím,
keď sa plavím,
keď kráčam
ako svoj kapitán
tam kam chcem ja
a pritom som vďačný
za to čo už poznám
a kvôli vám viem, že človek
nemusí byť nikdy sám
Teš sa, teš sa z tvojho sna
teš sa, teš sa tu a teraz
nečakaj na správnu chvíľu
už viac nemusíš
pretože si sa jej dočkal
nečakaj na správnu chvíľu,
pretože ona je už tu
Tu a teraz,
ži tu a teraz
život je to
čo vidíš,
čo počuješ
a cítiš,
čo cítiš
tu a teraz
život sa odohráva
v tvojom srdci
a v mysli tu a...