Šeptám hvězdám tajemství,
jež hluboko v mé mysli tkví.
Pouze šeptám, nekřičím,
snad si svůj sen nezničím.
Po větříku vzkaz jim předám,
rozmluvit si už nic nedám.
Hvězdy mi sen strážit budou,
vyjednávat budu s lunou.
Na tři zámky mi ho zamknou,
touha marná, chmury tmavnou,
i když sen teď pravdou není,
snad to není navždy snění.
Až jednou v noci najdeš klíč,
až otřevřeš mou tajnou skrýš,
až hvězdám heslo zašeptáš,
už víš, co pro mě znamenáš...
krásné je šeptat své tajemství do hvězd:-)*
17.01.2024 07:12:42 | o3_gambit