Padne na kolena
docela obyčejný strach.
Zrada do lží zahalena,
leží dnes na márách.
Umíráčkem, kdo pro ni
ruku zvedne ve zvonici,
uchopí provaz a zazvoní ?
Snad bývalí prosebníci ?
Padne na kolena
docela obyčejná hrůza.
Ještě včera vyvolená,
dnes, už, jen lůza.