smím vám říkat sestro?
bude to bolet?
ještě něco
než vás uspíme?
mám voperovanou sondu
z jiných světů
z burzy
vykrmených opiček
čekám na vlak
mezi kulisami
pytlů s penězi
plný zmatených vzpomínek
tak už nic?
...dobrou noc
tři...čtyři...pět
já už si nedělám žádné nároky
...to říkal Hitler taky...
PS.
Loknu si inkoustu.
Třeba pak pochytím něco od chobotnic, jak se rychle vytratit.
Inkoust je inkoust, ten nepředčí nic. :)
17.01.2024 14:28:06 | tide
duběnky
18.01.2024 14:11:33 | jort1
Ano, včera si je našla, chtěla vyhodit, ale do komentů to nejde. :) Tak přidám k profilu... :)
18.01.2024 14:30:48 | tide