koupelna
kahánky vysvěcenou kaplí
tak dvakrát tři metry
malujem, kam sme cákli
pěnou, svý svatý Petry
do studených zdí
otisky svejch zad
jen ať se pánbů rdí
ať ví že mám tě rád
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Jahudkka
Komentáře (2)
Komentujících (2)