Že by snění..
Další den boje
za pocit štěstí
úsměv, pak další krok.
Už ne, nepřijdu si na rozcestí.
Rozhodná jsem, vždycky jsem byla..
ranní chůze za zpěvu ptáků
Snad myšlenka cizí mou mysl zaslepila.
Když člověk zpomalí
musí vnímat tu krásu.
Slunce nás dál hřeje
i noční nebe nám svou slávu sdílí
radost člověk najde v básních i písních
Proto můžeme jít spát natěšení
na další den, na jeho krásu
Věřím že každého z nás čeká nějaké to potěšení.
Přečteno 109x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Fialový metal, o3_gambit, Ondra, Lesní žínka, Psavec, mkinka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)