Princezna
Anotace: nemusí být vždycky šťastná
Neuhlídali princeznu,
utekla jim z paláce.
Kdo chtěl by být
zavřený do klece?
A i když byla ze zlata
ona nepotřebovala být bohatá.
Stačilo ji trochu štestí,lásky,svobody!
Jak ráda by měla
opravdový domov,
ale její život byl
od začátku podvod.
Nasadili ji masku a ona musela hrát,
i když ji srdce krvácelo musela se smát...
Komentáře (1)
Komentujících (1)