To je život
Jeden pokus,
jedna volba,
jedna šance,
jedna tvorba.
Život plný překvapení,
někdy zdravý,
někdy samé utrpení.
Spoustu chvil bychom chtěli vrátit,
spoustu také nemít.
Spoustu nikdy nezažít,
ty mohl jen Bůh změnit.
I přes to všechno živote
jsem ráda, že zde žijem,
jsi náš velký průvodce
v tomto světě širém.