V zimě sníh
A na jaře tání
V noci hvězdy
Ráno zrcadlo
Nehodíš se sem
A přesto tě vídám
Bosý stín
Mezi bílými kmeny
Nemám tě ráda
Drsnou kůží
Zraňuješ a čekáš
Na odpuštění
Už ho nemám
Tak v jediné chvíli
Ve vteřině
Obrátíš čas
…a po zimě
přijde tání
v noci hvězdy
a ráno zrcadlo…