V MRAZU NOCI MOKOŠINĚ
Anotace: trochu delší, ale snad nebude nudit :)
Jak starej pajtáš už vypadám
Vidím svůj odraz a divím se sám
Vždyť je to všechno jako včera
Bylo mi patnáct dnes čtyřicetdva
A v mrazu noci Mokošině
Vidim to všechno jako v kině
Zavírám oči a ucítím
Pach Koskenkorvi a cigaret dým
A slyším písně těch dávných nocí
Jsou tady se mnou a já mám pocit
Že ač by se mi kdokoli ptal
Mládí je v trapu a jede se dál!
Krok času střídá levou pravou
Nohu za nohou tou dějepravou
Vzpomínky jako hvězdy svítí
A já jsem lapen v jejich síti
Všechno se vine a kroutí jak had
Život je svině i kamarád
V tom snu mi všichni dary nosí
Vůkol to bzučí jak roje vosí
V kamnech zas praská a venku sněží
Bohyně Mokoš do otěží
Zapřáhla nejspíš smysly moje
A vo vo vo tom vo tom to je
Jak starej pajtáš už vypadám
Chutná mi pivo a jsem rád sám
Do trouby kachnu v sobotu dám
Pro ni se nadchnu a tak vám říkám...
...Krok času střídá levou pravou
Nohu za nohou tou dějepravou
Když nad krajinou měsíc svítí
Já budu jako vlci výti
Přečteno 127x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Hadrák, jort1, Psavec, CULIKATÁ, IronDodo, Anfádis, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (5)