Hněv je jako supercela,
když trpělivost odumřela,
ve víru zlosti
praskají věty,
bomby slov jako nálety
krajinu porozumění devastují.
A sestřelená něha se bojí
i ticha
po boji.
On je hněv též očistný. Neumím bombardovat slovy a někdy je mi to na škodu...
19.01.2024 07:55:08 | Jan Kacíř