Zatažením žaluzií
zmuchlal venkovní svět
i hrany věží
jako šaty
Stalo se to v přízemí měsíce ledna
kdy si země
oblékla barvu bílé velryby
Salta kapek tajícího sněhu
dopadala na parapet
a řeka zařezaná ledem jak oči králíčka
zase ožívala
Dojat těmito pohnutkami
vzal pohrabáče svých rukou
a zamířil s nimi ke knize
vyhrabat nějaký příběh
O zimě a znovuzrození
Velice zajímavě píšeš... mně by tohle nikdy nenapadlo, o to nadšeněji to čtu. Lednová paráda, díky:-)*
19.01.2024 17:48:12 | cappuccinogirl