Stačí chvíle pouhá
A zažehne se touha
Touha náhle vzplane
A srdce rozervané
Na loži rozestlaném
Tiše krvácí
Touha jako had se vine
Temným stínem
A jako kobra náhle vstane
Když den se vytrácí
Touha hadí
Zmámenou duši ovíjí
Něžně a jemně hladí
Za ní se vydat svádí
Za jejím hlasem vábivým
Kde za iluzí kouř a dým
Touha mámivá
Když světla ubývá
Duši ubíjí
Horoucí srdce
Tak sladce
Na kříž přibíjí
V té chvíli, kdy tě drtí
Jako bys byl poblíž smrti
V té chvíli se musíš nadechnout
A vymanit se z jejích pout
Vždyť touha přece nic víc není
Než srdce omámení
Je velkým uměním
Sám se sebou šťastným být
A touhu, která bolí
V krásnou lásku proměnit
KOZOROŽKO, VERONIČKO, MILÁ-že Ty někdy v těchto dnech oslavuješ narozeninky-svý dívčí jubilejíčko? ST*
20.01.2024 07:42:24 | Frr