Řeknete mi - co mě zničí?
Co už na mě bude moc?
Jestli hlasy, které křičí,
v hlavě, nebo minulost?
Co bude ten můj bod zlomu,
kdy si řeknu: "Tak už dost!"?
Nebudu se divit tomu?
Nepřekročím Stygu most?
"Kdo nezažil, neví", že?
To je moje odpověď?
Pro mě je spíš k nevíře,
že mě nezabil ten jed.
Můj vlastní?
Nebo ten tvůj?
Nebo těch básní?
Nebo není... žádný?