Uzavřená
duše co tiše sní.
Tiché jí se zdají denně sny
Sama neví od kud a kam tiše jde.
Neví, zda cestou nezajde
co květina bez vody
jednou.
Objimam virtuálně spřízněnou duši.
22.01.2024 16:36:25 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?