Kapky
Ulehám do postýlky
usínám pomalinky.
Kapky hrají krásné sólo,
hrají s nimi vodní pólo.
Místo míče házím kapkou,
mám co dělat v tomhle zmatku.
Je jich mnoho nestíhám,
únavu svou nevnímám.
Velká dřina v noční době
divím se tak sama sobě.
Vykašlat se příště na ně,
místo kapek snít sny hravě.