a vůbec na cestě našla jsem
pár slov a k nebi zkratku
hrstičku rýmů, s úžasem
kolem nich stříbro, jinovatku
a vůbec starost si nedělám
jestli ty rýmy neochoří
dechem jim teplo ráda dám
života, který právě hoří
a vůbec kolem a dokola
jsem ráda právě tam, kde jsem
lepší mít sebe za vola
než vola s domem a lesem