Anotace: bojkot lenocha
Sbírka: Dva svetry
vyhnali mne kdysi z rájevyhrnu si rukávyživotem jdu usmívajeobčas lehnu do trávy
nedělejte ze mne volarozum stojí nejen kola
dokud slunko zdarma hřejenežere mne beznaděje
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?