Pieseň padlých nocí

Pieseň padlých nocí

Anotace: -

Pieseň padlých nocí

Znie pieseň padlých nocí
spevy mrakov
nápev biča, keď plačú otroci
krídla zbitých vtákov.

Do noci lampu pálim
na ruke noc sa mi pásla
v ústach chuť sladkých malín
pokiaľ žiarovka zhasla.

Niet hviezd na tom nebi dnes
zabudol som si nazbierať
iba susedov pes
začal nočnú operu spievať.

V ozvene sa samota zvíjala
v diali sa bozkáva s nebom
sen mi nôti la-la
zaspávam s výherným žrebom.

Autor IronDodo, 25.01.2024
Přečteno 73x
Tipy 22
Poslední tipující: Iva Husárková, jort1, Marťas9, Ophelia81, RadekČ, mkinka, martinaV, Anfádis, Frr, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasné..ba jo** ST*

25.01.2024 12:46:12 | Frr

Okrasné příteli ***

25.01.2024 11:54:42 | Dejvis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí