Ukaž mi cestu, můj drahý příteli,
napověz trošku, můj malý anděli.
Je správné jít teď doprava,
nebo je to špatná představa?
Jak nestát se jen něčím klenotem,
toužím být dobrým života pilotem.
S jistotou chtěla bych po zemi kráčet,
nenechat sebou snad jinými vláčet.
Prosím jen o zaslání vzkazu malého,
prosím o zjasnění neznáma stálého,
prosím o jistotu v nejistých myšlenkách,
ať nejsou to jen hody náhodné při kostkách.
pěkné...já radím jít doleva:-)*
26.01.2024 08:53:28 | o3_gambit
Kdybys dostala nějakou dobrou radu "shůry", sestřičko, nebo snad z tvého Jupiteru, nebo od kouzelnýho dědečka, co všechno ví, prosím, poděl se...i já budu vděčně naslouchat:-)**
25.01.2024 20:44:18 | cappuccinogirl