Alejí vysokých stromů
Pomalu kráčet domů
Za sebou nechat celý svět
S láskou v srdci, klidem v duši
Vrátit se domů zpět
K tomu, co nechci, cestu ztratit
Sama k sobě navždy se vrátit
Svět světem nechat být
Do své duše se vrátit
Tam kde je mír a klid