Anotace: Děkuji za inspiraci , vždyť víš
Melodie
Ty tóny v prostoru a čase.
Řeknou vše, mlčet neumí
Mluví, ve vší své nahé kráse
potěší, či duši rozsmutní.
Mluví, a přeci slova neznají
souzní, nebe se stále hádají
Obrovskou nad myslí mají moc.
Je jedno, je-li den a nebo noc
Tóny houslí, harfy či klavíru zní
Vyzvednou duši z těla
a duši čistě zní
Volná mysl
Vše i nic
Plnost
Tichá
Tónu
jen
ta
Á
Obrys báseňky je krásně podporující fantazii...a obsah??? Krásně znělý... hezounky sis pohrál se svým 2v1:-)*
26.01.2024 17:34:35 | cappuccinogirl