na uších se sluchátky
jdu
a vidím straku
slétne z větve na zem
a povídá
"v růžových hájích, v hájích růžových,
ty tomu rozumíš"
na uších se sluchátky
jdu
a vidím list vznášet se
ve výšce mé výšky
na chvíli zastaví
a povídá
"a neuvidíš mne
skrze vlasy,
budeš se schovávat
a při tom se i já ztratím, tou dobou"
na uších se sluchátky
jdu
semafor mrká
oči celé rudé
a ty
ano, ty říkáš stůj
i když tě nevidím
říkáš stůj
"na konci světa je botanická
zahrada a v ní je zrůžesad"
"Ty jsi můj miláček, ty tomu rozumíš,"
na uších se sluchátky
"jsi moje neplač, mé líbání do koutků úst"
jdu
a mé nohy vidí
"v tom zrůžesadu je růže, a ta je
kouzelná, na tu nesahej, je má,
je má, je má, je moje."
na uších se sluchátky
Na uších se sluchátky
potkalas jezdce na koních.
Říkali, že jedou do Óáóá.
Chtěl jsem tě tam v létě vzít.
Odjelas s nimi.
Už se nepotkáme. Moje líbání, Moje líbání.
Cesta zarostlá kopřivami,
obrostla jsi růžemi do konečků prstů.
26.01.2024 21:28:05 | twisted.wicker
Odjela jsem s nimi.
A cestou potkala šest spřežení koní.
Ani v Óáóá nepřestane znít Óóó.
27.01.2024 07:10:56 | IkkarisKa
Povedla se ti moc...plout tvými řádky byl zážitek, ale ty konečný, to byla mocná, úžasně silná vlna, která mne "vyhodila" na břeh:-)* Nádhera, fakt.
26.01.2024 19:28:38 | cappuccinogirl